Erőművek Éjszakája

design • project management • web

A Magyar Energetikai és Közmű-Szabályozási Hivatal megbízásából készült el az Erőművek Éjszakája nevű esemény weboldala, az eromuvekejszakaja.hu. 2019. október 11-én országszerte közel 50 erőművet látogathattak meg az érdeklődők, hogy megnézzék hogyan működik, és érdekes előadásokat halljanak arról, hogyan jut el a fogyasztókhoz a távhő, vagy az elektromosság.

A project managementtől a designon át a weboldal programozásáig és a tartalom feltöltéséig mi feleltünk ennek az oldalnak az elkészítéséért és hibátlan működéséért. Országos kampányról lévén szó, akármilyen gond esetén azonnal megkezdtük a kijavítást, hogy a lehető legjobb élményt biztosítsuk a látogatóknak ezen a weboldalon. Az esemény kimondottan népszerű volt, így 2020-ban is megrendezésre kerül majd.

Project management terén együttműködő partnerünk a Galileo Creative Communication


T-Helper Consulting weboldal

design • project management • web

Ezt a weboldalt a T-Helper Consulting Kft. egészségügyi kommunikációs cégnek készítettük. A honlap különlegessége a hozzá készült blog, és a kapcsolt Mailchimp hírlevél feliratkozás kezelése.

Továbbá partnereink feleltek az oldal elkészültéhez szükséges project managementért, valamint kollégáink a design és weboldal elkészítéséért.

Project management terén együttműködő partnerünk a Galileo Creative Communication


Potter's Pots Manufactures logo

logo

Kollégánk által készített logó tervezet, amely gyönyörűen visszaadja a vendéglátó vállalkozás kézműves és egyszerű, letisztult hangulatát.


Oline orvosszakmai folyóirat

web

A doi.ceu-jgh.org egy online orvosszakmai folyóirat, melyet partnerünk számára készítettünk. Az oldalon csak DOI azonosítóval ellátott cikkek jelenhetnek meg, amik között a felhasználók egy egyedileg programozott keresőrendszer segítségével kereshetnek.

Kollégánk a weboldal elkészítését és az egyedi funkciók programozását végezte, illetve a megrendelő által kapott design alapján dolgozott.


First Burger logo

logo

Kollégánk készítette ezt a logó tervezetet, egyértelműen a témához passzoló színeket és formákat választva.


Headphonic logo és névjegy

brand • design • logo

Kollégánk által készített brand és kisarculat tervezet. Amint az látható, igen fontos, hogy az arculati elemek és a vállalkozás jellege összhangban legyenek egymással.


AstraZeneca webcast oldal

design • web

Az AstraZeneca által szponzorált online webkonferencia egy gasztroenterológusok számára szervezett, évente ismétlődő nemzetközi esemény. A landing page különlegessége, hogy az élő adás során a nézők kérdéseket küldhetnek be, amely akár néhány másodpercen belül eljut az előadókhoz – természetesen csak egy biztonságos moderációs felületen történő szűrést követően. A hozzászólásokat akár nagyképernyős TV-re, vagy tabletre is ki lehet vetíteni.

Kollégáink részt vettek a weboldal design, szerkezet és program elkészítésében.


Novartis webkonferencia

design • web

A Novartis félévente megrendezésre kerülő, szakorvosoknak szóló tudományos konferenciáját lehet ezen a landing page-en követni. A nézők kérdéseket tehetnek fel az élő közvetítés során a weboldalon lévő űrlapon keresztül, amely moderációt követően kivetítésre kerül az előadóknak és ők így képesek azokra valós időben válaszolni.

Kollégáink részt vettek a landing page design-jának és szerkezetének az elkészítésében, az egyedi funkciók programozásban, valamint az élő közvetítés zavartalanságának biztosításában.


D-Vion Aktív élet kalkulátor

design • project management • web

Ezen a D-vitamin tartalmú készítményt ismertető és az aktív életmódot promotáló microsite-on (bemutatkozó oldalon) szerepelt néhány blogbejegyzés, valamint egy igen érdekes funkció – egy néhány lépésből álló, szórakoztató kérdőív, amely végén az elért pontok számától függően más eredmény jelenik meg a felhasználók számára.

Kollégáink feladatai voltak a project management, a webdesign, a sitebuilding, és az egyedi kérdőív programozása.

Project management terén együttműködő partnerünk a Galileo Creative Communication


AMS Masterclass webkonferencia

web

Ez az orvosoknak szóló 2 napos konferencia Budapesten került megrendezésre. Megrendelőnk szerette volna, hogy a nézők az online élő közvetítés során a világ bármely pontjáról megtekinthessék az előadásokat, és lehetőségük legyen real-time kérdéseket feltenni az előadóknak. Az esemény után az oldal továbbra is működik, ma már a rögzített előadások tekinthetők meg vágott formában.

Kollégánk a weboldal egyedi szerkezetét és programját készítette el, kapott design alapján.


Blade Supplement Webshop

webshop

A Blade Supplement termékeket forgalmazó webshop esetében fontos volt, hogy hibátlanul működjenek a megrendeléshez szükséges funkciók, visszajelző e-mailek, valamint új design elemeket is be kellett építeni. Erre példa a főoldali animáció, és a termékmegjelenítés átalakítása. Emellett a megrendelő szerette volna, ha később ő maga is kezelni tudja a webshopot, ezért egy könnyen használható webshop motor és admin felület került mögé.

Kollégánk a webshop készítés terén működött együtt Soós Dániel logótervezővel és project managerrel.


Lilly Trulicity Infographic Landing Page

project management • web

Ez a statikus landing page egy termékhez kapcsolódó infografikából készült. Fontos szempont volt a méretarányok pontos betartása, és a mobilbarát megjelenés. Kollégáink végezték a projekt menedzselését és a landing page elkészítését a tervezéstől a fejlesztésig.

Project management terén együttműködő partnerünk a Galileo Creative Communication


Kozmeto-dermatológia weboldal

design • project management • web

Ez a komplex portál kozmeto-dermatológus szakembereknek készült, és közel 200 regisztrált taggal rendelkezett. A weboldalon megjelenő cikkeket és videókat hírlevél kampányok kísérték, a komplex regisztrációs űrlap pedig kizárólag a nyilvántartott szakorvosokat engedett át. Természetesen minden, a regisztrációhoz kapcsolódó funkciót tartalmazott az oldal, mint például automatikus visszaigazoló e-mailek küldése.

Kollégáink részt vettek a project managementben, a webdesign megtervezésében, a hírlevél kampányok lefolytatásában, valamint a weboldal programozásában.

Project management terén együttműködő partnerünk a Galileo Creative Communication


Eventus Business Consulting

design • project management • web

A megrendelőnk arra kért bennünket, hogy újítsuk fel a weboldalát. Elsődleges szempont volt, hogy a régi, nem reszponzív megjelenést tegyük modernebbé, alakítsuk mobilbaráttá, és bővítsük tartalmakkal. Maga a rendszer egyedi fejlesztés – a lehető legegyszerűbb, kézzel írt weboldal motor fut mögötte. Azért választhattuk ezt a megoldást, mert a megrendelő kifejezetten nem szeretett volna rajta változtatni. Nagy előnyei egy ilyen rendszernek, hogy mivel kevesebb a kód, ezért gyorsabb az oldal betöltődése, kevesebb adatforgalmat emészt fel, és biztonságos, mivel nincs admin felület.

Kollégáink végezték a projekt menedzselését, a design megtervezését, és a weboldal készítését.

Projecet management terén együttműködő partnerünk a Galileo Creative Communication


Golden Chameleon identity

brand • design • logo

Kollégánk mockupja egy fiktív branding tervhez. Amint az látható, bármilyen arculat esetében fontos az egységes, konzisztens megjelenés és színvilág, valamint a kreativitás.


Tailor névjegykártya mockup

brand • design • logo

Kollégánk névjegykártya mockupja egy fiktív brandhez. Amint az látható, bármilyen arculat esetében fontos a letisztult, jól tervezett megjelenés, és színvilág.